Hvad siger kunderne om mig?

Julie Dorbec

“Jeg kan kun varmt anbefale et healing forløb hos Tina. Det har været en rigtig spændende rejse, hvor jeg har fundet ro, følelsesmæssig forløsning og masser af inspiration og nærvær. Meget professionelt og indfølende.”

Lejla Emini

”Kan helt klart anbefales. Efter hver behandling bliver man fyldt med indre ro og ny påført energi. Hun er utrolig dygtig og man føler sig helt tryg i hendes nærvær.”

Susan Thorenfeldt

”Man fyldes straks af ro og tryghed i Tinas nærvær, og jeg vil derfor på det varmeste anbefale alle, som trænger til at give sig selv noget kærlig opmærksomhed, om at booke en tid hos Tina!”

Monica Martinsen

Jeg har en stresset hverdag, mange bolde i luften og ikke altid lige overskud eller overblik til at passe på mig selv rent energimæssigt. Jeg ville aldrig have troet at healing kunne gøre den store forskel ved energien i mig, hvis det ikke var fordi jeg tydeligt mærker en forskel, når jeg har været hos Tina. Jeg kan klart anbefale det til andre.

Marianne Nonboe

Jeg havde efter behandlingen en fornemmelse af at have været i dyb meditation, helt afslappet og fyldt med energi. Jeg kan klart anbefale behandlingerne og regner bestemt selv med at tage flere behandlinger.

Anna Bondo

Reikihealing giver mig energi, handlekraft og indre ro samt fokus og effektivitet i en travl hverdag. Jeg har brugt Reiki periodevis gennem 20 år i forskellige lande, og Tinas Reikibehandlinger er de suverænt bedste. Prøv selv.

Gordana Blagojevic

Jeg kom hos dig med lille smule skepsis, men allerede efter den første behandling kunne jeg mærke at noget godt sker med min krop. Jeg er så taknemlig for, at jeg har mødt dig . Jeg har været hovedpinefri i 3 måneder, har tabt 24 kg – og jeg har det vindunderligt! Takket være Reiki og dig.

Tilbagemeldinger fra andre kunder:

– Tak for en skøn healing… Energien har været helt i top hele dagen..:-)

– Du er virkelig fantastisk god. Det er en helt ny verden, der åbner sig for mig … lige nu svæver jeg på positiv energi – fra dig!

– Det gik bare så fint, var lidt nervøs, men ingen panikangst. Jeg er så glad for din hjælp og støtte.

– Jeg afprøvede en bro i Tyskland og kom over helt uden problemer. Min højdeskræk er fuldstændig forsvundet. Forleden så jeg på tårnet i Frelsens Kirke og fik lyst til at gå derop… Jeg havde så ikke tid, men bare det at få lysten, det er fantastisk.