Om healing
Reiki Healing i København

Healing betyder at ”at gøre hel” og ikke som mange tror ”at helbrede”. Der arbejdes således med helheden, og med at skabe balance mellem krop, sind og ånd.

Healing er en effektiv, holistisk og nænsom behandlingsmetode, hvis formål er at få din krop i energimæssig balance og aktivere dine selvhelbredende mekanismer, give ro og øge dit energiniveau.

Som et billede på healing, kan du forestille dig selv ved din fødsel som en lille fisk i et akvarie fyldt med rent og krystalklart vand. Over tid er dit vand fordampet eller blevet grumset af forskellige årsager som fx forurening, sygdom, stress, uhensigtsmæssige relationer og adfærd – og måske ligger du lige nu og gisper på bunden. En healing er et stort glas klart og livgivende vand, der hældes i dit akvarie.

Reikihealing, som er udgangspunktet for mine behandlinger, er ikke tilknyttet (eller i modstrid med) nogen religion. ”Reiki” er japansk og betyder “universel livsenergi”. Reiki er energioverførsel ved ”hænder-på-healing”– og virker på krop, sind og ånd ved at arbejde både på det fysiske, det mentale, det følelsesmæssige og det åndelige plan.

Det er helt ufarligt – da det er dig, som trækker lige præcis den mængde energi, som du har brug for, gennem mine hænder – og ændringer vil derfor også komme i det tempo, du er parat til. Da energien er universel, kommer jeg heller ikke til at dræne mig sig selv for energi – tværtimod bliver jeg selv ”opladet” af at heale andre. Der kan således IKKE blive overført negativ energi fra mig til dig – eller omvendt.

Du behøver ikke at være syg eller have særlige problemer. Healing kan bruges forebyggende til at opløse blokeringer/ubalancer, til at forøge dit energiniveau eller blot som afslapning og afstressning … og du behøver ikke tro på det, det virker uanset :0)

Reiki søger altid at skabe orden, hvor der er kaos – og energien søger derhen, hvor du har mest brug for den, med andre ord er det dit eget system, der bestemmer, hvad der heales – og det er ikke altid det eller i den rækkefølge, som du forventer.

Jo før et problem behandles, jo bedre er chancen for en hurtig bedring – og du skal regne med 4-5 behandlinger for at få fuld effekt.

Sådan foregår en behandling:
En behandling foregår fuldt påklædt, liggende på en briks – og energioverførslen fra mine hænder kan som regel mærkes som varme, prikken og måske kulde.

Du vil normalt blive helt afslappet, og måske falde i søvn, da hjernen bringes i Alfatilstand – som du kender fra lige inden du sover og/eller meditation – en tilstand, som er optimal for din krops selvhelbredende processer. Det er uden betydning for behandlingens effekt, om du mærker/ser noget eller om du falder i søvn.

Da der ofte sker fysiske, følelsesmæssige eller mentale udrensninger sted efter en behandling, kan der opstå helt nødvendige bivirkninger, såsom forkølelse, svedeture og gamle følelser og minder, der dukker op mv. Udskillelsen af affaldsstoffer kan også få din urin til lugte.

Drik derfor altid meget vand efter behandling, da vandet er med til at udskille de affaldsstoffer, som kan have sat sig som blokeringer i kroppen.

 VIGTIGT

Søg læge, hvis du er syg – En healing erstatter IKKE et lægebesøg, men understøtter evt. medicinsk behandling og afhjælper bivirkninger.