Min vej til healing og TFT

Om migJeg hedder Tina Møller Weile (f. 1968), er uddannet revisor og vokset op i et naturvidenskabeligt hjem uden kendskab til den alternative verden, så det lå ikke lige for, at jeg skulle blive healer. Alligevel skulle det blive min vej.

Da min far i 2010 med sine blot 62 år fik konstateret uhelbredelig spiserørskræft, var det et kæmpe chok for os alle, da han ikke var i risikogruppen for at få kræft – og det var helt ubærligt for mig, at jeg ikke kunne gøre noget, men bare måtte acceptere, at jeg nok skulle miste min elskede far inden for relativt kort tid.

Jeg havde ofte ”lagt hænder” på min mands ømme led efter sport – fordi, som han sagde, ”du har sådan nogen dejlig, varme hænder”… og en dag spurgte han: ”Tror du ikke, at du kan heale?”. Det havde jeg aldrig overvejet – men med min fars situation for øje – googlede jeg en sommerdag i 2011 ”om alle kan heale?”. Jeg ville bare gerne kunne lindre min fars smerte, afhjælpe bivirkninger fra kemoterapien – 0g hjælpe os begge til en accept af, at han skulle herfra, hvis det var det, der var meningen. Og ud af søgeresultaterne, var der en hjemmeside, der talte til mig – så jeg tilmeldte mig (i smug) et Reikihealingskursus. Det var SÅ fremmed – og så alligevel SÅ rigtigt.

I Reiki-healingen fandt jeg ro, energi og centrering i en stormfuld periode – og den mening med mit liv, som jeg søgte. Jeg nåede at ”lægge hænder” på min far – og selv til sidst, da han var helt afkræftet, kæmpede han sig op på briksen for at blive healet. Da han døde i december 2011 stod jeg langt mere afklaret og stærkere i min sorg end jeg med sikkerhed ved, jeg havde gjort uden Reiki i mit liv.

Adgangen til healingenergien var den manglende brik i mit puslespil, og det der gjorde, at alt faldt på plads indeni. Jeg vidste nu, at healing var mit kald og min passion – og derfra var jeg ikke i tvivl – healing skulle have en fremtrædende rolle i mit liv. I 2017 tog jeg skridtet fuldt ud og lagde regnskab bag mig for at blive selvstændig behandler.

Jeg er indviet til healing gennem Reiki I (2011) og Reiki II (2012) – og Reiki-healingen er fundamentet for mine behandlinger. Herudover har jeg tillært mig viden om at heale chakra (2012), om at heale med engleenergier (2014) og senest suppleret med klangmassage I og II (2015).

I 2012 blev jeg certificeret tankefeltterapeut efter den oprindelige metode udviklet af den amerikanske psykolog Roger Callahan. Tankefeltterapien (TFT) er et fantastisk værktøj, som jeg med stor succes anvender som supplement til healingen.